Loading...

Jaarrekening samenstellen.

Met de jaarrekening van 7x24 heb je grip op je onderneming, en kun je snel informatie over je onderneming aan derden verstrekken, bijvoorbeeld bank(en), Kamer van Koophandel en de belastingdienst.

De functionaliteit van het zelf kunnen samenstellen van een jaarrekening is uniek! Vrijwel alle andere boekhoudpakketten vereisen dat je daarvoor een ander softwarepakket aanschaft, of daarvoor een accountant inschakelt.

Met 7x24.nl kun je zelf je jaarrekening maken. Natuurlijk kun je deze altijd door een accountant laten controleren, je kunt er ook voor kiezen om een accountant te selecteren die een 7x24-licentie heeft, zodat hij/zij met jouw administratie kan meekijken. 

Probeer 120 dagen gratis
Jaarrekening

De jaarrekening en de financieringsaanvraag.

Jaarrekening en inkomensverklaring

Als je een zakelijke financiering nodig hebt, kun je de bank of kredietverlener snel de gevraagde informatie verschaffen. Met de jaarrekening van je onderneming die je net even snel in 7x24.nl hebt gemaakt, geef je veel informatie.

Je kunt zo snel de jaarrekeningen van de afgelopen drie jaren produceren. Uiteraard heb je deze jaren al wel ingeboekt!

Wij kunnen je helpen als je overstapt van een ander pakket en je snel jaarrekeningen nodig hebt. Neem hiervoor contact met ons op!

 

 

De jaarrekening en je aangifte inkomstenbelasting.

Jaarrekening en je aangifte inkomstenbelasting

Met de jaarrekening van je onderneming, die je zelf kunt genereren direct vanuit 7x24.nl (!) is het een stuk eenvoudiger om het winstgedeelte van je aangifte inkomstenbelasting in te vullen.

Je kunt naar https://mijn.belastingdienst.nl/GTService/inloggen.htm gaan, hier inloggen met je DigiD-code (of met je DigiD app), en dan je aangifte verder uitwerken.

Controleer eerst je privé gegevens en ga vervolgens naar het onderdeel onderneming,  en vul daar met behulp van de cijfers van je jaarrekening de rest in.

Nu je hier bent...
start vandaag nog met zorgeloos online boekhouden met 7x24.nl !

Probeer 120 dagen gratis